Maia Imob Invest este o companie infiintata in anul 2006, dar cu un trecut – din punct de vedere constructiv si ca echipa de lucru – inainte de anul 2000.

Echipa provine dintr-o companie cu peste 800 de angajati, respectiv SC OVERSEAS CONDA si SC SALIC SRL, cu lucrari de anvergura si referinta in Bucuresti, Germania si Israel. Echipa a capatat experienta si s-a specializat permanent prin cursuri la nivel de conducere si upgradari profesionale, utilizand procedee permanent noi in executia lucrarilor.

La data infiintarii, conducerea societatii avea o suficienta experienta pentru a demara segmentul de investitii proprii in domeniul imobiliar.

Astfel, pe terenurile achizitionate, aplicand un project management de calitate,  societatea a furnizat catre acest segment de piata blocuri, ansambluri de locuinte si spatii comerciale, care si-au gasit locul si au raspuns cererii din piata.

In prezent, compania urmeaza acelasi parcurs ascendent si calitativ, in conformitatea cu Legislatia in vigoare. Astfel legea 50/1991 si legea 10/1995 cu modificarile periodice aprobate, au devenit impreuna cu Acreditarile ISO 9001 , 14001 si 18001, o politica de firma.